Ainesosat kasvovoiteissamme
intensive-moisture-face-cream-product

Täältä voit lukea vastauksia tavallisiin kysymyksiin koskien tuotteiden ainesosia.

Mitä betaiini on?

Vedä alas

Betaiini on aine, jota on luonnostaan ihossa. Se auttaa ihoa sitomaan kosteutta, parantaa ihon elastisuutta ja suojaa ihoa ärsytykseltä.

Mitä karbamidi on?

Vedä alas

Karbamidi, tai urea, on yksi ihon luonnollisista kosteutta sitovista aineista. Ihon karbamidipitoisuus on yleensä n. 1,5 %. Kun iho kuivuu, sillä on usein puutetta juuri karbamidista. Karbamidia syntyy lopputuotteena, kun keho hajottaa proteiineja.

Mitä maitohappo on?

Vedä alas

Maitohappoa on luonnostaa ihossa ja se kuuluu alfahydroksihappoihin (AHA). Alfahydroksihappoja sisältävät myös muun muassa sokeriruoko, hedelmät ja maito. Kosteutta sitovien ominaisuuksien lisäksi näillä hapoilla on myönteinen vaikutus ihon elastisuuteen ja solujen uusiutumiseen.

Mitä tarkoitetaan “ihon omilla aktiivisilla kosteuttavilla aineilla”?

Vedä alas

Monia L300-tuotteiden aktiivisia aineita tai niiden kaltaisia aineita on luonnostaan ihossa. Siten voide auttaa ihoa huolehtimaan itsestään. Luonnolliset kosteuttavat aineet, tai aktiiviset kosteuttavat aineet ovat ihon omia kosteuden sitojia. Keho tuottaa niitä itse ja niitä on ihossa luonnostaan. Aineista käytetään englanniksi nimitystä ”NMF” eli Natural Moisturising Factor. Tähän ryhmään kuuluvat muun muassa karbamidi, suola, maitohappo ja vapaat aminohapot.