product-image-brightfirm

Vähemmän näkyviä pigmenttiläiskiä – enemmän heleyttä ja kimmoisuutta ihollesi

Perintötekijöiden ohella mm. ympäristö ja elämäntavat vaikuttavat ihon vanhenemiseen. Stressi, tupakointi, ilmansaasteet ja auringon UV-säteily sekä hormonimuutokset tuovat omat haasteensa ihon heleydelle, kimmoisuudelle ja kauniin tasaiselle värille. L300 Bright&Firm on kehitetty ehkäisemään ja vähentämään näitä ihon ikääntymisen merkkejä.

Kun ikäännymme, ihon kyky pidättää kosteutta heikkenee, solujen uusiutuminen hidastuu ja ihon oma kollageenintuotanto vähenee. Iho muuttuu vähitellen kuivemmaksi, menettää kimmoisuuttaan ja siihen ilmestyy juonteita ja ryppyjä. Ihon pysymistä kauniina ja terveenä voidaan kuitenkin edistää tuomalla iholle lisää siinä jo luonnostaan esiintyviä ainesosia: kosteutta, karbamidia, hyaluronihappoa, keramideja ja tetrapeptidejä.

L300 Bright & Firm on ruotsalainen apteekkituotesarja, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Se hidastaa ja vähentää ihon ikääntymisen merkkejä kuten hienoja juonteita, kuivuutta, vähentynyttä kimmoisuutta ja pigmenttiläiskiä. L300 tukee ja stimuloi ihon omia prosesseja tuomalla ihoon enemmän niitä ainesosia, joita siinä jo luonnostaan on. Tuloksena on kaunis, kosteutettu, joustava ja tasaisemman värinen iho.

L300 Bright & Firm –sarjaan kuuluvat päivävoide, yövoide sekä silmänympärysvoide.

Kaikki L300-sarjan tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä ne sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Kokeile itse – tilaa ilmainen näyte »